fbpx

Pachete Cabina Foto

PENTRU EVENIMENTE MEMORABILE

Suntem alaturi de tine la orice eveniment pentru a imortaliza momentele importante din viata ta.

InstaCab aduce un plus de distractie evenimentului tau, fie ca este vorba de momentele importante din viata ta – nunta, botezul copilului sau de alt tip de petrecere, iti promitem ca vom creea amintiri placute. Nu am uitat nici de petrecerile companiilor care aleg sa-si sarbatoareasca succesul, de aceea am alcatuit pachete cabina foto adaptate fiecaruia.

Alege tipul de eveniment

si acceseaza pachetele de servicii InstaCab

5 motive sa alegi pachete cabina foto

 • Timp rezervat exclusiv evenimentului tau

  La contractarea pachetului toate resursele sunt rezervate exclusiv evenimentului tau: data si timpul aferente evenimentului, cabina foto, tehnicianul InstaCab, accesoriile si consumabilele necesare

 • Pret fix, stabilit la rezervare

  Surprizele vor fi doar placute, la folosirea accesoriilor si a cabinei foto impreuna cu invitatii tai. In privinta banilor, stai fara grija, nu exista costuri ascunse, majorari in sezonul de varf ori altele.

 • Fara limita de fotografii imprimate

  Da, ai citit bine, fotografii nelimitate. InstaCab este dotata cu imprimanta foto rapida, deci nu-i nici o schema la mijloc, chiar poti imprima pe durata evenimentului oricate poze vor invitatii tai.

 • O multime de accesorii haioase

  InstaCab va veni insotita de o multime de accesorii haioase si props-uri – placute cu mesaje traznite, masti, palarii, caschete, ochelari si multe altele. La acestea se vor adauga fundaluri decorative, GuestBook, plicuri pentru fotografii, in functie de pachetul ales.

 • Tehnologie de ultima generatie

  InstaCab este cea mai performanta cabina foto nunta, fiind echipata cu tehnologie performanta. Pentru hardware avem sistem Intel i5 + touchscreen, aparat foto DSLR Canon, blitz profesional, imprimanta termica rapida. nu am neglijat nici companenta software – utilizam aplicatie special creata pentru cabinele foto cu functii de salvare imagini, transmitere prin email, postare in retelele sociale, creare arhiva foto eveniment.

pachete cabina foto